Greenco

Sporten is gezond! Daar hoort ook een gezonde omgeving bij. McDonald’s kondigde onlangs aan om te stoppen als hoofdsponsor van de Olympische Spelen. De volgende stap is om in plaats daarvan gezonde sponsors aan sportevenementen te verbinden. Dat is gelukt voor het EK 3×3 Basketball in JOGG-gemeente Amsterdam in het weekend van 7,8 en 9 juli. Greenco stimuleerde als event sponsor, het eten van Tommies snackgroenten bij alle deelnemers en bezoekers van dit spectaculaire sportevenement.

Greenco heeft als missie om Nederland gezonder te maken. En dat kan met Tommies snackgroenten, want de tomaatjes, paprikaatjes en komkommertjes vormen dé oplossing om Nederlanders aan hun dagelijkse groenteconsumptie te laten komen.

Marjon Bachra, directeur Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG): “Producenten van gezonde producten dragen wat ons betreft bij aan een gezonde generatie en meer jongeren op gezond gewicht. Zij hebben een voorbeeldfunctie. Juist tijdens sportevenementen. Graag moedigen wij naast Amsterdam ook andere JOGG-gemeenten aan om alleen ruimte te bieden aan producenten van gezonde producten.”

Ook interesse in gezonde snacks tijdens een sportevenement? Ga naar www.tommies.nl/sport.