Greenco

Greenco blijft graag bij de tijd en wil leren van nieuwe ontwikkelingen. Online verkoop is zo’n domein waar Greenco meer kennis over wil opdoen en daarom is er tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van een webshop. Vanaf 26 mei jl. is webshop.tommies.nl live!

Via deze webshop is de Tommies Sportbox uniek verkrijgbaar. De ideale snackoplossing voor elk sportevenement: lekker, gezond en gemakkelijk.

Associatie tussen groente en sport versterken
Met de webshop kan Greenco klanten bedienen die met de huidige verkoopkanalen niet bereikt worden. De Tommies Sportbox bestaat uit snackgroenten, unieke Tommies acties voor deelnemers aan sportevenementen, gratis bijgeleverd communicatiemateriaal en bezorging op elk gewenst moment en adres. Organisatoren van sportevenementen bieden met de Tommies Sportbox een gezonde snack aan hun sporters; ter traktatie of verkoop. Zo wordt gezond eten nog leuker en gemakkelijker!

De Tommies Sportbox wordt ondersteund door Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Al in 2016 sloegen Greenco en JOGG de handen ineen ter vervulling van de ambitie om Nederlandse sportkantines gezonder te maken. Gevolg was de inrichting van een pilot om gezond aanbod in de sportkantine te stimuleren en testen. Met het aanbieden van de Tommies Sportbox via de Tommies webshop speelt Greenco in op de uitkomsten van deze pilot.